Bloemen bestellen

Wilt u online een boeket of bloemstuk bestellen en dat latenbezorgen? Bongaards Bloemwerk biedt u deze mogelijkheid. Bij ons ontvangt u bloemen van topkwaliteit voor een gepaste scherpe prijs. Wij hebben nauwe banden met de veiling, waardoor wij de bloemen voordelig kunnen aanbieden. Daarnaast zijn onze bloemen verser en kunt u langer van het bloemstuk genieten.

Bongaards maakt boeketten en bloemstukken voor vrijwel elke gelegenheid, of u nu een bruidsboeket of een rouwstuk wenst te ontvangen, wij behandelen elk stuk met evenveel zorg. Tevens kunt u bij ons terecht voor seizoensgebonden bloemstukken, neem bijvoorbeeld een kerststuk of valentijnsboeket met bijpassende versieringen. Als u andere specifieke wensen heeft, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij leveren ons bloemwerk zowel aan particulieren als bedrijven/organisaties en verenigingen. Bestellingen kunnen via de mail of telefonisch worden doorgegeven. Al het bloemwerk wordt vanaf € 15,- GRATIS binnen het Westland bezorgd! Wanneer een bepaalde bloemsoort niet (tijdig) leverbaar is, kunnen wij contact met u opnemen en advies geven over een geschikte vervanging.

Aangezien wij het onze klanten graag gemakkelijk willen maken, is het bij ons mogelijk om met maandfacturen te werken. Hierbij houden wij gedurende de maand bij wat er besteld is en aan het einde van de maand ontvangt u, via de mail, een factuur. Op de factuur vermelden wij wie de bestelling gedaan heeft en wie het bloemwerk ontvangt. Uiteraard kunnen wij ook een kostenplaats vermelden. Op deze manier hoeven er geen bonnetjes meer gedeclareerd te worden door de diverse medewerkers. Ook hoeft een medewerker niet nog even gauw naar de winkel. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten!

Direct bestellen?

Ieder boeket en bloemstuk op maat gemaakt

boeket.png

BOEKETTEN

Bij onze boeketten is de wens van de klant het belangrijkste uitgangspunt om een boeket te maken.

lees meer
rouwwerk.png

BRUIDSWERK

Op de bijzonderste dag van uw leven dragen wij graag een steentje bij in de vorm van bruidsbloemwerk.

lees meer
Bruids.png

ROUWWERK

Bloemen kunnen veel zeggen, wanneer u een laatste groet wilt brengen aan een dierbaar persoon.

lees meer
bezorgkosten-V7.png

OVER ONS

Bongaards Bloemwerk heeft de wens van de klant en service hoog in het vaandel staan!

meer over ons
Scroll naar boven